Als u ouder wordt worden sommige dingen lastiger. Batterijen van rookmelders vervangen bijvoorbeeld. Als je ouder bent dan is op een trap klimmen in het midden van de nacht ook helemaa geen verstandig idee. Maar hoe krijg je anders de rookmelder stil? 

NaQuBo heeft uitsluitend rookmelders in haar assortiment met een batterij die 10 jaar moet blijven werken, dus dat is voor u een zorg minder. Wat er overblijft is het onderhoud van de rookmelder. Bij de meeste rookmelders staat in de handleiding dat u de rookmelder elke 3 maanden moet schoonmaken met de stofzuiger. Maar er zijn ook modellen die 1x per jaar of 1x per 3 jaar slecht hoeven te worden gereinigd. Hieronder ziet u de rookmelders die in onze ogen het meest geschikt zijn voor ouderen.

Mocht u vragen hebben over deze producten stel deze dan vrijblijvend aan ons, wij informeren u graag. Neem contact op via de contact pagina.


 


Bezig met laden...


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur