Draadloos koppelbare rookmelders

Als u een in een eensgezinswoning woont raden wij aan om draadoos koppelbare rookmelders langs de vluchtwegen op te hangen. In de woonkamer, de hal en op de overloop. In de keuken een draadlooskoppelbare hittemelders. Mocht er op zolder ook geslapen worden dan moet daar ook nog een draadloos gekoppelde rookmelder worden opgehangen. De reden hiervoor is dat als u slaapt u ook minder hoort. Als er brand op de begane grond ontstaat hoort u de rookmelder dan wel boven? Meestal niet, draadloos gekoppelde rook- en hittemelders geven het alarm aan elkaar door, dus ze gaan allemaal in alarm. Daar wordt u wel wakker van. En daardoor heeft u nog tijd om te vluchten. Want u heeft maar 3 minuten. Na deze minuten kan een brand als zo hevig zijn dat de rook u het vluchten belemmert.

Koppelbare Rookmelders geven het alarm aan elkaar door

Draadloos koppelbare rookmelders geven het alarmsignaal aan elkaar door. Als een gekoppelde rookmelder in een netwerk brand detecteerd zal hij de andere gekoppelde rookmelders in het netwerk vragen om ook alarm te slaan. Hierdoor is het alarmsignaal overal in huis goed hoorbaar. En dat zorgt er weer voor dat u snel wakkker word waardoor u tijd heeft om te vluchten.

Het netwerk van gekoppelde melders hoeft zich niet te beperken tot een enkele woning. Als van meerdere woningen de melders gekoppeld zijn zullen er ook meer mensen wakker worden bij brand. Hierdoor kan men elkaar helpen.  Bestel nu koppelbare rookmelders. 


Bezig met laden...


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.