Het poeder van een ABC klasse poederblusser bestaat uit een mengsel van ammoniumfosfaat en ammoniumsulfaat. Het poeder van een D-blusser bestaat uit natriumchloride. Een poederblusser heeft een groot blussend vermogen waardoor deze  geschikt is geschikt voor het blussen van A, B en C klasse branden. Het poeder is niet elektrisch geleidend en niet vorstgevoelig. De blussende werking is ongeveer zes keer groter dan een Co2 blusser.

Een poederblusser geeft nevenschade

Een groot nadeel van een poederblusser is de nevenschade die het poeder kan aanrochten aan elektronische apparatuur. Ook is er een kans herontsteking van de brand als er niet goed geblust is. Wanneer met een poederblusser is geblust, dan moet het overgebleven poeder met een industriële stofzuiger worden verwijderd, geen water. Het poeder kan, wanneer het in contact komt met de huid, diarree veroorzaken


 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Prymaxx 6 liter poederblusser voorzijde Prymaxx 6 liter Poederblusser
6 liter Aramide poederblusser, corrosie- en onderhoudsvrij met constante druk. 10 jaar vrij van REOB keuring.
Klik hier voor meer informatie
Op basis van offerte
Verwachte levertijd:  2-3 werkdagen
Indicatie verzendkosten: € 0,00 (Geen kosten na min. order van € 75,00)

| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

© 2017 NaQuBo Comfort en Veiligheid | KvK 58660763 | Btw 130696663B01