Betalen met iDeal

Foto

Betalen met iDeal bij NaQuBo Comfort en Veiligheid is ideaal.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

  1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
  2. U selecteert uw bank.
  3. U komt direct in de veiligd internetbankieren omgeving van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
  4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
  5. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
  6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Foto

Betaal je je rookmelders of andere producten liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode voor o.a. dit soort producten met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten en kun jij al wel direct je huis veiliger maken. Zo heb je wel de mogelijkheid om je huis zo veilig te maken als je wilt zonder een grote uitgave ineens. Het minimale bestelbedrag bij NaQuBo Comfort en Veiligheid is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Webshop Giftcard

Foto

 

Webshop Giftcard is de leukste én meest breed besteedbare online cadeaukaart van Nederland. Met je Webshop Giftcard kun je naar hartenlust gaan shoppen bij ruim 200 uiteenlopende webwinkels. 

Wil je iemand heel gelukkig gaan maken met een Webshop Giftcard, klik dan hier.

Sofort Banking

Foto
Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Website Sofort.

Bancontact

Foto
Bancontact zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Onze app biedt steeds meer mogelijkheden. Zo kunt u er voortaan tot 5 kaarten van dezelfde of verschillende banken aan koppelen om geld te ontvangen of te betalen. En betalen met de app, dat kunt u op steeds meer manieren en plekken. Bij NaQuBo in de webshop! Alles over Bancontact.

Vooraf overmaken

Als u liever vooraf via uw bank de betaling wilt overmaken dan kan dat ook. Tijdens het bestelproces kiest u de betaalmethode "Vooraf overmaken". Na het voltooien van uw bestelling kunt u het totaalbedrag van de bestelling overmaken naar onze rekening. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelede producten naar u toe.


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.