Wanneer normale vluchtroutes niet begaanbaar zijn kan een vluchtladder levensreddend zijn. Met een vluchtladder kunt u via een raam vluchten bij brand. In ieder huis zou boven de begane grond minimaal één vluchtladder aanwezig moeten zijn.

Een vluchtladder kunt u makkelijk aan een vensterbank bevestigen en daarna uitrollen. Let bij het kopen van een vluchtladder goed op de lengte, iets langer mag, maar een vluchtladder kan niet te kort zijn.

Vluchtladders zijn er in verschillende soorten, er zijn universele vluchtladders die aan de vensterbank gehangen worden, er zijn ook vluchtladders zoals de Amigo vluchtladder die op een vaste plek onder het raam gemonteerd worden.Geen producten
Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur