Een brandblusser kopen is niet zo moeilijk als je weet wat er zoal verkrijgbaar is. Als u geen verstand van brandblussers heeft dan kan het een lastige klus zijn. Maar daar helpen wij u graag mee. Of u nu 1 of 50 brandblussers nodig heeft, daar maken we geen onderscheid in qua aandacht voor u als klant. De juiste brandblusser kopen voor de juiste plek binnen uw bedrijf vinden wij erg belangrijk.

Brandblussers zijn er in een aantal soorten. Wij leveren schuimblussers, poederblussers, CO2 blussers en sprayblussers. Dat kan per stuk of in grote aantallen.

 

Weet u niet welke brandblusser u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact op en u krijgt van ons het beste advies voor uw situatie. Als u een offerte wilt neem dan ook contact op.
 Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur