Koppelbare Rookmelder

Koppelbare Rookmelder kopen? Een koppelbare rookmelder geeft een alarm door aan elke rookmelder waarmee deze is gekoppeld. Dat kan een 230 volt rookmelder zijn die met een koppeldraad is gekoppeld een andere 230 volt rookmelder in hetzelfde huis. Bij de bouw van huizen vanaf 2003 is er op elke woonlaag een aansluiting voor een rookmelder aangelegd. Dit is wettelijk verplicht sinds dat jaar.

Of het is een draadloos gekoppelde rookmelder op een batterij, die bestaan ook al jaren.

Of u 230 volt koppelbare rookmelders heeft is heel eenvoudig na te gaan, ziet u op de rookmelders een groen lampje branden? Dan zijn de rookmelders verbonden met het lichtnet. Ziet u geen groen lampje? Dan is het waarschijnlijk een rookmelder op batterijen. Wilt u het zeker weten? Stuur ons een foto van uw rookmelder. Als u zeker weet dat de rookmelder niet in aangesloten op netspanning kunt u kiezen voor rookmelders op een batterij. 

Op de zij- of achterkant staat de productie of vervangdatum. Controleer deze. Zijn uw rookmelders aan vervanging toe? Maak dan een keuze uit onderstaande modellen. Door onz laten installalleren bij u thuis? Dat kan ook. Kijk dan naar rookmelders inclusief installatie aan huis. Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.
Bezig met laden...

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur