Hittemelders zijn ontworpen voor plekken waar een rookmelder vals alarm zou geven, bijvoorbeeld in de keuken. Bij koken komen dampen vrij die rookdeeltjes kunnen bevatten waarvan een rookmelder in alarm gaat. U kunt dus voor in de keuken, waar vaak brand ontstaat door vlam in de pan, het beste een hittemelder kopen als u geen ongewenst alarm tijdens het koken wilt horen.

NaQuBo levert o.a. FireAngel hittemelders, deze zijn voorzien van een vaste accu die 10 jaar werkzaam is, net zolang als de levensduur van de hittemelder. De modellen met 230 volt voeding zijn voorzien van een backup batterij die 10 jaar werkzaam is.

Hittemelder op batterij of 230 volt kopen?

Hoe weet u of u een rookmelder op batterij heeft of op 230 volt nespanning? Een hittemelder op netspanning heeft een groen lampje dat continue brand. Hittemelders op batterijen hebben alleen een rood lampje dat elke minuut 1 keer knippert.
 
Bezig met laden...

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur