Ei-Electronics

Ei Electronics is een vooraanstaande Ierse producent van rook-, hitte- en koolmonoxidemelders. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige veiligheidsproducten voor de professionele installatie- en de consumentenmarkt. Ei is een van Ierland's grootste  elektronische bedrijven met meer dan 800 werknemers wereldwijd. Ei wordt in de markt erkend als innovator van melders voor de brandveiligheid. Regelmatig worden de bevindingen van klanten geïnventariseerd om producten verder te kunnen optimaliseren.

Een Ei rookmelder zoals deze in vele woningen is geïnstalleerd vanaf 2003.

De ei rookmelder, vaak gebruikt in de woningbouw vanaf 2003

Ei is met de draadloos koppelbare rook-, hitte- en koolmonxidemelders aangevuld met diverse draadloos (RF) koppelbare accessoires ongeëvenaard in de markt. Met Easi-fit® kunnen bewoners hun eigen melder met groot gemak vervangen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Alle Ei producten worden getest en gekeurd volgens de veiligheidseisen van de British Standards (BS) en de Europese norm (EN). Ei beschouwt deze gestelde normen Ei als minimale norm. Elke melder wordt in de productiegang tot drie keer getest: de in huis geproduceerde printplaat (PCB: in circuit test), de functietest van de componenten en tot slot worden de eindproducten gekalibreerd en met gas of rook getest. Dit is de garantie voor productkwaliteit en betrouwbaarheid.

De 3000 serie van Ei Electronics is de meest betrouwbare 230 volt melder serie vandaag op de markt verkrijgbaar. De Ei 3016 rookmelder van deze serie is ons meest verkochte 230 volt rookmelder.
Bezig met laden...
  • check ADVIES IS ALTIJD GRATIS
  • check OOK INSTALLATIE AAN HUIS
  • check VEILIG EN EENVOUDIG AFREKENEN

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur