Het dagelijks gebruik van smartphones, tablets en laptops blijft nog steeds toenemen. U heeft overal toegang tot de hele wereld en kunt altijd en overal navigeren, muziek luisteren, internetten en in contact staan met uw familie en vrienden. Batterijen raken steeds sneller leeg u heeft meestal geen stopcontcact in de buurt. Een powerbank is een reserve accu die ervoor zorg dat uw smartphone nooit meer leeg zal raken. Een draagbaar stopcontact. Ze zijn er ook voor uw tablet, fotocamera en overige apparaten.

Veiligheid staat voorop

De veiligheid in verband met powerbanks en laders is onlangs in het nieuwe geweest. Zonder de juiste veiligheidsmaatregelen kan een powerbank gevaarlijk zijn. Alle powerbanks van NaQuBo zijn beveiligd tegen overlading, kortsluiting en oververhitting.

Welke powerbank heb ik nodig?

Het ligt aan het apparaat wat u wilt opladen. Een smartphone vraagt minder stroom dan een tablet. De capaciteit van de accu van een smartphone ligt gemiddeld tussen de 1800 en 2500 mAh. Wij raden u aan om een powerbank met minimaal 5000 mAh capaciteit te gebruiken. Dan kunt u uw smartphone minmaal 2 keer opladen, handig als u de powerbank een keer vergeet op te laden, want 1 x opladen per dag van uw mobiel is gemiddeld genomen wat men wel haalt. En dan heeft u nog een lading over in de powerbank. Voor een tablet raden we een powerbank aan met een minimum output van 10.000 mAh. Voldoende om bijvoorbeeld een iPad volledig mee op te laden.


 


Bezig met laden...


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.