U zoekt een rookmelder op batterijen? NaQuBo heeft alleen rookmelders met een batteij die 10 jaar meegaat. Elk jaar de batterij moeten vervangen als de rookmelder zo een vervelend piepje laat horen vinden wij niet comfortabel en ook niet veilig, want de meeste mensen halen, bij het horen van dat piepje de batterij uit de rookmelder, een vervangende batterij is er vaak niet. De rookmelders is dat uitgeschakeld en kan u niet meer beschermen.

Wat zijn de eisen aan een brandmelder op batterijen?

  • De rookmelder moet CE gekeurd zijn
  • De rookmelder moet gecertificeerd zijn volgens de norm EN 14604
  • De rookmelder moet voorzien zijn van een batterij die 10 jaar meegaat
  • De rookmelder moet elke 10 jaar worden vervangen

Alle rookmelders die wij leveren zijn voorzien van een vaste, niet vervangbare batterij die minimaal 10 jaar meegaat. Het enige verschil tussen onze rookmelders is hoe u deze moet onderhouden. De goedkopere rookmelders moet u regelmatig schoonmaken met de stofzuiger, dat varieert van elke maand, om de 3 maanden tot 1 keer per jaar. De modellen van Ei Electronics hoeft u slechts 1 x in de 3 jaar schoon te maken met de stofzuiger. 
 


 


Bezig met laden...
  • check ADVIES IS ALTIJD GRATIS
  • check OOK INSTALLATIE AAN HUIS
  • check VEILIG EN EENVOUDIG AFREKENEN

Rookmelders worden verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
06-47484642.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur