Honeywell koolmonoxidemelders

Honeywell is al ruim 50 jaar een toonaangevende producent van industriële en commerciële gasmelders die ook in de meest extreme omgevingen overal ter wereld worden gebruikt, zoals olie- en gasplatforms, raffinaderijen, nutsbedrijven, militaire toepassingen en de halfgeleiderindustrie. Honeywell gebruikt al ruim 20 jaar haar deskundigheid op het gebied van gasdetectie, niet alleen voor de ontwikkeling van de eerste CO-melder voor  woningen, maar ook om uit te groeien tot één van de grootste producenten van CO-melders overal ter wereld.

De Honeywell XC-serie CO-melders

De XC-serie koolmonoxidemelders van Honeywell zijn kwalitatief hoogwaardige producten en functioneren probleemloos. Batterijvervanging is niet nodig. De melders bevatten een niet-uitneembare 3V Lithiumbatterij. 

Deze koolmonoxidemelders hebben een automatische zelfcheck. Hierdoor zorgen de apparaten dat ze altijd operationeel zijn. Daarnaast checken ze of zowel de sensors als alle elektronica goed werkt. De batterij in deze koolmonoxidemelders is volledig afgeschermd en gaat even lang mee als het apparaat zelf, bij de XC-70 7 jaar en bij de XC-100 en XC-100D 10 jaar. Het alarm van deze koolmonoxidemelders heeft een geluidsniveau van 90 dB op 1 meter afstand, harder dan elke andere melder op de markt, tijdens een test is het signaal zachter, 75 dB, om uw gehoord te sparen. 

De Honeywell koolmonoxidemelders zijn gecertificeerd volgens de norm BSI-EN 50291 deel 1 & 2: 2010. Daarmee zijn ze geschikt voor thuisgebruik alsmede gebruik in campers, caravans, auto's en eigenlijk overal. Zelfs in een vochtige ruimte werken deze melders prima vanwege een waterdichte behuizing.
 
Bezig met laden...

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur