U heeft het recht uw bestelling geheel of gedeeltelijk tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product dient zoveel mogelijk in de orginele verpakking retour gestuurd te worden. De verpakking mag geopend zijn, u mag het product uitproberen. Probeer echter wel de verpakking zoveel mogelijk heel te houden en ook alle accessoires/boekjes mee te sturen, dan kunnen wij het product, mocht u het retourneren, ook weer opnieuw verkopen.

Als u uw bestelling geheel retour stuurt en wij ontvangen deze in goede staat krijgt  het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen, na ontvangst van de retour, terugbetaald van ons. Als u uw bestelling gedeeltelijk retour stuurt betalen wij alleen het orderbedrag van het retour gestuurde artikel aan u. De kosten om uw artikel(en) retour te sturen naar ons zijn voor u eigen rekening.

Wat moet u doen om van uw herroepingsrecht gebruik te kunnen maken?

Download via deze link een formulier voor heroeping, vul hem in en stuur deze naar info@naqubo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour door ons ontvangen is. Wij houden u tijdens deze periode tussentijds op de hoogte van het verloop.

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
085-0605679.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Lus 3 G55 1742PH Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur