NaQuBo heeft 3 soorten gasmelders in het assortiment. Wij hebben hiervoor gekozen om het simpel te houden en met deze 3 modellen hebben wij voor een ieder die een gasmelder zoekt een geschikt model.

MTG-300H gasmelder
MTG-3000H

Het instapmodel van Fito Products is de MTG-3000H, deze werkt op 12- of 230 volt en is toepasbaar in de keuken thuis maar ook in caravans en boten, hij detecteerd LPG, LNG, propaan, methaan en aardgas.


fireangel gasmelder ng-9b-int

FireAngel NG-9B-INT


Het FireAngel NG-9B-INT Natural Gas Alarm is het de eerste gasmelder op de markt die werkt op batterijen. Hij is er voor de detectie van aardgas en toepasbaar in huis of een andere plek waar een vaste aardgasaansluiting aanwezig is.


3gas+alarm gasmelder en koolmonoxidemelder voorzijde

3Gas+Alarm

Als laatse hebben wij het 3gas+ alarm gekozen vanwege zijn unieke combinatie van bescherming. Het biedt extra veiligheid tijdens uw vakantie, als u slaapt, voor u, uw kinderen, uw huisdieren. Naast propaan en butaan kan het 3gas+alarm ook koolmonoxide en verdovingsgassen detecteren. Deze is daarom ideaal voor in de camper en de caravan.

Ook hebben wij een extra sensor in het assortiment om het 3Gas+Alarm uit te breiden, er kunnen tot 2 extra sensoren worden aangesloten om een nog betere meting te kunnen doen.

| Meer

Geen producten
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur