BOSEC het garantielabel voor uw brandpreventie

Het BOSEC merk is een vrijwillig keurmerk die meer dan 25 jaar geleden werd ingeleid door fabrikanten, installateurs, de overheid, brandweerlieden en verzekeringen. Aanvankelijk alleen bedoeld om de zogenaamde actieve brandbeveiliging te garanderen, omvat de dag van vandaag alle soorten bescherming – actief-passief-organisatorisch – omvat de gehele veiligheidsketting.

Als keurmerk zoekt ze niet naar economische belangen van een of andere partij. De behoeften, belangen van elk ieder worden weerhouden, brandpreventie is het enige doel.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een methode om de veiligheid in en om de woning te verbeteren. Woningen die volgens de voorschriften voor inbraakbeveiliging van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) zijn beveiligd, hebben tot 90% minder kans op een inbraak. De meeste woninginbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers die klein gereedschap gebruiken. Deze inbreker wil snel en ongezien zijn slag slaan. Door kleine aanpassingen aan uw woning kunt u het deze inbrekers erg moeilijk maken.

Gecertificeerde Rookmelders

Rookmelders worden niet meer gecertificeerd voor het PKVW. Hiervoor is de Fabrikant Eigen Verklaring (CE-markering) in de plaats gekomen. 

Keurmerk brandblussers scheepvaart.

Afbeelding MED keurmerk scheepvaart. MED staat voor: Marine Equipment Directive.Brandblussers aan boord van boten in de scheepvaart dienen het MED keurmerk te bevatten. MED is: Marine Equipment Directive. MED keurmerk geeft aan dat de brandblusser voldoet aan de richtlijnen binnen de beroeps scheepvaart. Het MED keurmerk is op brandblussers te herkennen aan de hand van het stuurwiel symbool. Een brandblusser die het MED keurmerk bevat voldoet aan de eisen voor brandblussers in de scheepvaart. Eisen die de MED richtlijn aan brandblussers stelt zijn eisen welke brandblussers beschermen tegen de extreme invloeden op zee.


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.