Ons assortiment
Uw Winkelwagen
Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Waarom een rookmelder om de minuut piept

Als een rookmelder om de minuut piept of chirpt is dat een teken dat de batterij vervangen moet worden. Meestal laat een rookmelders dit piepje om de 40 seconden horen en het gebeurt vaak midden in de nacht dat dit begint.

Het kan zij dat u het piepje overdag niet meer hoort. Dit heeft te maken met het feit dat het overdag warmer in huis is dan in de nacht. Batterijen kunnen niet zo goed tegen een te hoog temperatuurverschil en lijken snachts voor de rookmelder leeg te zijn. Als het piepje dag en nacht hoorbaar is heeft dan nog meestal, afhankelijk van het type rookmelder, een aantal dagen/weken om de batterijen te vervangen. Natuurlijk gaat u hier niet mee wachten, het piepje is heel vervelend en de meeste mensen kunnen hier niet van slapen. Als men geen vervangende batterijen in huis heeft stopt het piepen door de batterijen er uit te halen. Dat dat doen de meeste mensen dan ook. Het gevolg is dat er geen werkende rookmelder meer is. Wat denk u dat er gebeurt als er dan toch brand zou ontstaan?

Nooit meer piepjes in de nacht

Vervang nu uw batterij gevoede rookmelder voor een nieuwe rookmelder met een 10 jarige batterij. NaQuBo levert uitsluitend rookmelders met een batterij die 10 jaar werkt. Dat betekent dus 10 jaar lang geen gepiep in de nacht. 

Wij laten u weten wanneer de rookmelder vervangen moet worden

Als u een nieuwe rookmelder bij ons aanschaft zullen wij u over 10 jaar contact met u opnemen voor het vervangen van de rookmelder, dan hoeft u daar zelf niet aan te denken. Wij sturen u wel nog een email ter bevestiging van deze service.

 

Bestel nu een rookmelder met 10 jaar werkende batterij

Foto Omschrijving Prijs
 
BRK Sa 410Li (nf) rookmelder voorkant BRK Sa410Li (nf)

Batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar, grote testknop, losse montageplaat gratis dubbelzijdige tape, ideaal voor gladde plafonds en in caravans/campers
19,95 *
Per stuk

Indicatie verzendkosten: € 4,95 (Geen kosten na min. order van € 75,00)
Ei Electronics 650i rookmelder bovenaanzicht Ei Electronics 650i rookmelder met 10 jaar werkende batterij

Ei Electronics 650i Optische rookmelder, 10 jaar lithium, met stofcompensatie en Audiolink
44,95 *
Per stuk

Verwachte levertijd: 8 dag(en)
Indicatie verzendkosten: € 4,95 (Geen kosten na min. order van € 75,00)


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

© 2017 NaQuBo Comfort en Veiligheid | KvK 58660763 | Btw 130696663B01