Als uw woning voor het jaar 2003 is gebouwd dan bestaat er geen rookmelderplicht. U kunt volstaan met rookmelders op batterijen. Wij hebben er voor gekozen om alleen rookmelders met een vaste batterij die 10 jaar werkzaam is in ons assortiment op te nemen. Dat vinden wij veilig en comfortabel, na 10 jaar kan de rook- of hittemelder weer vervangen worden voor een nieuw exemplaar.

Rookmelder en hittemelders met een gewone batterij moeten om de 1 tot 3 jaar voorzien worden van een nieuwe batterij, de irritatie van een melder die midden in de nacht elke 45 seconden 2x piept willen wij u besparen. 

  


Bezig met laden...

Alternatieve vluchtroute 
Als er op de begane grond brand zou ontstaan is een alternatieve vluchtroute geen overbodige luxe. Vergeet daarom ook niet een vluchtladder te bestellen, deze kan u op de 1e verdieping uit een raam hangen. Via de ladder kunt u veilig beneden komen.| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur