EI2110E Rook/hittemelder
0 Reviews | Review toevoegen

EI2110E Evolution Multisensor melder is een combinatie van een optische rookmelder en hittemelder voor 230 volt. Geschikt voor Easi-Fit® sokkel. Lithium back-up batterij voor 10 jaar

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

EAN

5099383005684  

€ 139,00 *
€ 119,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Voor uw eigen veiligheid: Schakel de stroom in huis uit voordat u een 230 volt rookmelder gaat vervangen of schoonmaken. U kunt controleren of de melder stroomloos is door te kijken of het groene lampje op de melder uit is na het uitscahakelen van de stroom. Bij normaal gebruik brand het lampje constant 24 uur per dag. Heeft u geen ervaring met rookmelders vervangen neem dan contact op met ons, wij doen het graag voor u. 

Ei Electronics EI2110E Multisensor melder

De Ei2110E is een 230 volt multisensor-melder. Deze melder is het topmodel uit het programma van Ei Electronics. De melder detecteert zowel rook als een toename van de temperatuur, waardoor deze nog sneller zal regeren en u waarschuwen. Hij is bijzonder geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoge plafonds en trappenhuizen.

Stofcompensatie: 1x per 3 jaar stofzuigen

Deze melder heeft nog een unieke eigenschap: stofcompensatie. Deze functie stelt de gevoeligheid voor stof bij waardoor de kans op vals alarm door stof minimaal is. Hierdoor is minder onderhoud nodig: de melder hoeft slechts 1x per 3 jaar te worden uitgezogen met de stofzuider.

Easi-Fit®

De EI2110e is eenvoudig is te installeren d.m.v. het Easi-Fit® systeem van Ei Electronics. Als u een Ei rookmelder heeft of heeft gehad en de sokkel of bodemplaat zit nog op het plafond dan kunt u de oude rookmelder verwijderen van de sokkel. Deze Ei2110E schuift u er dan zo weer op en u heeft zelf uw rookmelder vervangen.

De Ei2110E multisensor-melder is de meest betrouwbare melder die Ei electronics in haar programma heeft. Omdat de melder een rook- en hittemelder combi is zal hij sneller melden dan elke ander rook- of hittemelder op de markt. Daarnast ook vrijwel geen vals alarm meldingen. De EI2110E heeft een lithium batterij die 10 jaar werkzaam blijft. Net zolangs als de levensduur van de melder zelf. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 139,00*  € 119,00 *

5 of meer

€ 136,00*  € 106,00 *
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.