Ei146 230 Volt Rookmelder inclusief installatie

Installatie aan huis in Noord Holland, postcodes beginnende met 16,17 en 18 van minimaal 2 EI 146 rookmelders. (Waddeneilanden uitgezonderd)

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Wij nemen contact met u op voor een afspraak voor de installatie

EAN

 

€ 64,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 2

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Installatie aan huis in Noord Holland, postcodes beginnende met 16,17 en 18 van minimaal 2 EI 146 rookmelders. (Waddeneilanden uitgezonderd)

Wij komen bij u thuis en vervangen uw oude Ei144/Ei146 rookmelders voor nieuwe modellen van de Ei 146. Dat u hetzelfde merk/type rookmelder al had is een voorwaarde. Dit verkort namelijk de tijd die nodig is om de melders te vervangen. De prijs van de rookmelders is dus inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Mocht bij installatie bljken dat u toch een ander merk rookmelders heeft dan zal er per nieuw te installeren rookmelder €10.- extra in rekening worden gebracht. Mocht u hierover nog vragen hebben stel deze dan via de contact pagina.
 

Ei 146 optische 230 volt rookmelder

De Ei 146E is een 230 volt rookmelder welke sinds 2003 in vele huizen en appartementen is geinstalleerd. De rookmelder heeft een back-up batterij die elke 2-3 jaar vervangen moet worden. De batterij is ervoor zodat de rookmelder minimaal 24 uur blijft werken als de stroom uitvalt. 

Betrouwbaar

Ei melders garanderen een betrouwbare melding. Door de grote rooksensorkamer wordt de invloed van stof beperkt waardoor de kans op vals alarm erg klein is. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming zorgen hiervoor. 
 

Geen reviews gevonden.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.