FireAngel WST-630-BNLT Rookmelder
3 Reviews | Review toevoegen

WST-630-BNLT rookmelder draadloos koppelbaar via Wi-Safe 2 met FireAngel koolmonoxidemelders, flitslicht, trilplaat en lage tonen sirene

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

EAN

0816317001711  

€ 54,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

FireAngel WST-630-BNLT Rookmelder

De FireAngel WST-630 is de meest verkochte en betrouwbare (huis) rookmelder van dit moment. De brandweer adviseert koppelbare rookmelders als beste en meest veilige oplossing tegen de gevaren van brand.

Het advies is om op de volgende plekken in huis een FireAngel WST-630BNLT te plaatsen:

Minimale basis plaatsing:

  • Hal/entree
  • Overloop
  • Zolder (bij aanwezigheid droger/wasmachine

Aanbevolen plaatsing:

  • Hal/entree
  • Overloop
  • Zolder(bij aanwezigheid droger/wasmachine
  • Elke slaapkamer
Zeker die van jonge kinderen en baby's. Rook van brand is voor kinderen extra gevaarlijk en kan voor blijvende gezondheidsschade zorgen , ook al is het maar een klein beetje rook.

Door het draadloos koppelen van deze rookmelder in een woning zullen alle gekoppelde  rookmelders alarm slaan als een van hen rook of vuur ontdekt. Hierdoor bent u direct op de hoogte en kan u actie ondernemen en vluchten of blussen.

Koppel de rookmelders met aangrenzende huizen of appartementen en breng daarmee uw buren op de hoogte van een noodsituatie, zo kunnen buren elkaar helpen als er brand is, mensen die slecht ter been zijn of hulpbehoevend kunnen zo op tijd in veiligheid gebracht worden. WIj kunnen u hierbij indien gewenst assisteren bij de installatie.

De WST 630 is ook voor doven en slechthorenden

Er zijn voor de FireAngel WST-630 diverse accessoires verkrijgbaar, waaronder een Flitslicht met trilplaat voor doven en een Lage Tonen sirene voor kinderen en slechthorenden. 

10 jaar waakzaam met lithium batterij

De FireAngel WST-630 rookmelder is tevens voorzien van een niet wisselbare lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar en schakelt automatisch in na montage op de meegeleverde montageplaat. Deze rookmelder heeft een gebruiksduur van 10 jaar. Er staat een datum op de rookmelder die aangeeft wanneer u hem moet vervangen. Dus 10 jaar lang geen piepjes in de nacht van lege batterijen, geen risico en irritatie.

Eenvoudig draadloos koppelen met de WST 630 BNLT

Deze koppelbare FireAngel rookmelder is eenvoudig draadloos koppelbaar. Als u bijvoorbeeld twee van deze rookmelders thuis ophangt, bijvoorbeeld op de begane grond en op de overloop, dan zullen de melders constant met elkaar in verbinding staan en als een van hen rook of brand detecteerd zullen ze beide alarm slaan. Als u op een van de melders de grote knop indrukt zal alleen het alarm van de melder die het eerst rook waarnam blijven klinken, de overige rookmelders zullen in pauzestand gaan. Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage en beschikt de melder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en storingssignalen. Bestel nu de Fireangel WST-630.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

V.v.E. Redemptoristenpad - 12-12-2019 17:30

In ons appartementencomplex hebben wij zelf 5 fireangel wst 630 rookmelders van de firma Naqubo geïnstalleerd. Het handige aan deze rookmelders is dat zij gekoppeld kunnen worden.
Montage en het koppelen van de rookmelders was mede door de goede handleiding eenvoudig zelf uit te voeren,
De locatieschakelaar, voor het testen van alle melders, is een handig hulpmiddel voor het testen van de installatie.
Onlangs hebben contact gehad met Naqubo omdat een van de melders een storing gaf.
Wij zijn door de Naqubo geholpen dit probleem te verhelpen. Dus de aftersales is perfect,

Mark - 08-11-2019 12:32

Ik heb 1 (koppelbare) rookmelder besteld, en kreeg direct de vraag deze in een bestaand netwerk kwam en of ik aanspraak wilde maken op garantie van een paar jaar eerder aangeschafte rookmelders. Dat was niet het geval, deze is ter uitbreiding.
Toch een top service!

P Hogerand - 29-11-2018 04:30

Wij hebben door naqubo in totaal 8 fireangel wst 630 rookmelders laten installeren in ons huis, deze zijn gekoppeld met een fireangel koolmonoxidemelder. Ook hebben wij een locatieschakelaar in het netwerk voor het testen van alle melders. We zijn heel tevreden over de installatie en de kwaliteit van de producten. Nu zijn we voor 10 jaar verzekerd van een betrouwbare brandbeveiliging.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.