Prymaxx 6 liter Poederblusser
Reviews | Review toevoegen

6 liter Aramide poederblusser, corrosie- en onderhoudsvrij met constante druk. 10 jaar vrij van REOB keuring.

EAN

 

Klik hier voor een Offerte aanvraag

| Meer

PRYMAXX®  Poederblusser 

De PRYMAXX Aramide brandblussers zijn de laatste innovatieve ontwikkeling van duurzame onderhoudsvrije blussers. Onder de rode kunststof HDPE buitenmantel bevindt zich de uit HPDE vervaardigde drukhouder met Kevlar. Hierdoor is er aan de binnenzijde geen extra coating laag nodig zoals bij metalen blustoestellen. Dit werkt kosten verlagend. Deze blussers zijn uitgevoerd met dubbele manometers. De afsluiter is van verchroomt messing. De draaggreep, knijphevel en slangclips zijn vervaardigd van RVS. Vervangingen als gevolg van roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. De producent garandeert 10 jaar de werking. Hierdoor zijn de kosten lager daar vroegtijdig vervangen
hierdoor uitblijft. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden.

Brandklasse

ABC poeder

ABC poeder is geschikt voor de brandbestrijding van brandklasse A (koolstof houdend), brandklasse B (brandbare vloeistoffen) en brandklasse C (brandbare gassen). Het bluspoeder is niet geleidend en kan gebruikt worden bij aanwezigheid van elektriciteit tot max. 1.000 Volt op een afstand van tenminste 1 meter. 

Functiebeschrijving

De leverancier garandeert 10 jaar 100% garantie. Mits het oorspronkelijke originele zegel niet verbroken is. Mocht dit zegel niet aanwezig of verbroken zijn dan geldt de garantie niet op de druk en inhoud van de blusser. De blusser dient elk jaar een inspectie te krijgen o.a. of de manometers nog werken, dit gebeurd door het mee geleverde magneet in de bodem onder de manometers te houden, waardoor de wijzers moeten gaan bewegen. Deze inspectie momenten dient u op de gele sticker aan de achterzijde te noteren. Dit dient te gebeuren door een deskundig persoon, dit kan een ieder worden indien de e-learning module op de site www.prymaxx.eu met goed eind. resultaat is gevolgd. Hiervan krijgt u een certificaat welke bewaard en getoond moet kunnen worden.

Werking

Prymaxx Aramide schuimblussers zijn zeer gebruiksvriendelijk en effectief. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de schuimblusser steeds vaker in de praktijk wordt toegepast. De schuimblusser kan gebruikt worden voor het blussen van elektrische apparatuur. Daarnaast dringt het schuim diep door in vaste stoffen, zoals papier en hout. Ook heeft het schuim een stikkende en verkoelende werking op vloeistoffen die niet in water oplossen. Uitdamping van deze vloeistoffen wordt voorkomen en de brand wordt gedoofd. Dankzij het schuim is herontsteking nagenoeg niet mogelijk. De nevenschade van een sproeischuimblusser is vrijwel nihil. Dit komt doordat aan het water een schuimvorming is toegevoegd die een reinigende werking heeft. Al deze eigenschappen van de sproeischuimblusser, maken de blusser met name zeer geschikt voor thuis, op kantoor, op school, op de boot of in een werkplaats.

Gebruik

Na het verwijderen van de dop, het blusmiddel met tussenpozen direct in het vuur spuiten. Voldoende afstand, minimaal 1 meter, tot het vuur moet in acht worden genomen. Indien de ogen of mond in contact komt met de blusspray, langdurig  spoelen met water.

E-learning

Doorloop op de volgende website de e-learning en maak uzelf daarmee deskundig om de blussers zelf elk jaar te controleren. http://zakelijk.prymaxx.eu/e-learning/

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.