FireAngel W2-LFS-630-EUT Lage tonen sirene
0 Reviews | Review toevoegen

Deze lage tonen sirene, die koppelbaar is aan Wi-Safe 2™ rook- en koolmonoxidemelders, waarschuwt bij gevaar met een zeer effectief 520Hz blokgolf frequentie alarmgeluid.

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

EAN

 

€ 79,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

FireAngel W2-LFS-630-EUT Lage Tonen Sirene

De lage tonen sirene waarschuwt, indien gekoppeld met Wi-Safe 2™ rook- en/of koolmonoxide melders, bij gevaar met een zeer effectief 520Hz blokgolf frequentie alarmgeluid. Uit onderzoek is geleken dat personen met een hoog risico, zoals kinderen, mensen met matig of ernstig gehoorverlies, ouderen en mensen die onder invloed zijn van alcohol, eerder wakker worden van een signaal met een lage frequentie dan van een reguliere rookmelder.

Deze Lage Tonen Sirene kan dankzij de Wi-Safe 2™ module draadloos worden gekoppeld met onder andere de FireAngel WST-630-BNLT rookmelder. Bij alarm geeft deze versterker een zeer effectief 520Hz blokgolf frequentie geluid door met een volume van 85 dB op 3 meter waarbij tevens een rood alarm-LED zal gaan branden. Dit lage frequentie geluid is effectiever, in het bijzonder bij hoog risicogevallen zoals slechthorende , kinderen en mensen onder invloed van alcohol en drugs, die niet zouden worden gewekt door een standaard rookmelder. Deze versterker kan zowel aan de muur (horizontaal of verticaal) als vrijstaand worden geplaatst, hierdoor een grote flexibiliteit betreft montage en plaatsing. Met de testknop op deze versterker is het tevens heel gemakkelijk alle rookmelders in het netwerk in een keer te testen. Dit is ideaal voor mensen met beperkte fysieke mogelijkheden. De versterker wordt aangesloten op het lichtnet en is voorzien van een oplaadbare back-up batterij en heeft led indicatoren voor zowel storing, stroom als alarm. Evenals het ontvangen, zendt de versterker een continu signaal uit ter controle van de netwerkverbinding.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.