FireAngel 230v rookmelder inclusief installatie, exclusief voorrijkosten

Installatie aan huis in Noord Holland, postcodes beginnende met 16,17 en 18 van minimaal 2 rookmelders. (Waddeneilanden uitgezonderd)

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

Wij nemen contact met u op voor een montageafspraak

EAN

816317002640  

€ 89,95 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Installatie aan huis in Noord Holland, postcodes beginnende met 16,17 en 18 van minimaal 2  rookmelders. (Waddeneilanden uitgezonderd)

Wij komen bij u thuis en installeren deze rookmelders op de plek waar uw ouder rookmelders zaten, op 220 volt netstroom aansluiting aan het plafond. Dit is verplicht aanwezig in woningen die gebouwd zijn na 2002/2003. Als de oude rookmelders nog verwijderd moeten worden kunnen wij dat ook voor u doen, onder aan deze pagina kunt u aangeven hoeveel rookmelders u wilt laten verwijderen. De prijs van de rookmelders is dus inclusief voorrijdkosten en uurloon. Alleen de kosten voor het verwijderen van de oude rookmelders (indien aanwezig) komt er nog bij. Als u toch nog vragen hierover heeft stel ze dan via de contact pagina.


FireAngel SM-F-1EU 230v Rookmelder 

De optische FireAngel SM-F-1EU rookmelder is een zeer zuinige en betrouwbare 230v rookmelder, dit kan je eigenlijk wel een "groene" rookmelder noemen. Het verbruik tijdens de gehele levensduur van 10 jaar is in totaal slecht 4,29 kw. NaQuBo gebruikt deze rookmelder regelmatig voor de vervanging van 10 jaar oude 230v rookmelders.

Thermoptek technologie voor sneller alarm

De rookmelder SM-F-1EU maakt gebruik van verschillende sensoren. De melder is voorzien van thermisch verbeterde, optische sensortechnologie genaamd Thermoptek die temperatuurveranderingen voortdurend controleert. Wanneer wordt verwacht dat een bepaalde temperatuurstijging een vooraf ingestelde grens zal bereiken, verhoogt de gevoeligheid van de melder zodat deze sneller zal reageren op smeul- en uitslaande branden met hoge temperatuurontwikkeling.Hierdoor is er meer tijd om te vluchten en minder kans is op slachtoffers door inademen van rook.

Lithium back-up batterij voor 10 jaar veiligheid

De verzegelde lithium back-up batterij heeft een levensduur van 10 jaar, dit is net zo lang als de technische levensduur van de rookmelder. Als na 10 jaar de back-up batterij leeg raakt klinkt er elke 45 seconden een leeg batterij signaal, dit signaal kan maximaal 10 maal voor een periode van 8 uur uitgeschakeld worden door de testknop in te drukken, dit noemen we de Sleep Easy functie. Hierdoor kunt u rustig verder slapen, blijft de rookmelder gewoon actief en heeft u enkele dagen de tijd om een nieuwe melder te bestellen.

De behuizing van de FireAngel SM-F-1EU is brandvertragend

Het alarmgeluidsniveau is 85 dB(A) op 3 meter, de melder is geschikt voor montage aan het plafond of aan de muur. De behuizing van de FireAngel SM-F-1EU is UL94 VO brandvertragend, dit is ook een unieke eigenschap van deze rookmelder, dit zorgt ervoor dat de rookmelder bij brand langer werkzaam is maar ook dat de behuizing niet smelt en gaat druppelen..

Slimme locatie functie

De brandmelder beschikt over een slimme Locatie functie. Als u op de test en pauzeknop drukt als de rookmelders alarm geven, zet u alle melders in het netwerk in pauze behalve de melder die als eerste afging. Bij andere merken blijven alle melders alarm geven waardoor het heel lastig is de melder te vinden die als eerste alarm sloeg.

De zekerheden van de FireAngel SM-F-1EU

De garantie bedraagt 5 jaar, de rookmelder is gecertificeerd volgens BS EN 14604: 2005 en kan gemonteerd worden in woningen waar rookmelders aan de NEN2555 norm dienen te voldoen. 

De melder wordt geleverd met een stofkap om de melder tijdens de installatie en tijdens bouwwerkzaamheden te beschermen tegen vervuiling zoals bouwstof, bouwgruis en verfdamp. Wij raden aan deze goed te bewaren.

Geen reviews gevonden.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.