Ei 3016 230v rookmelder inclusief installatie
1 Reviews | Review toevoegen

De meest betrouwbare 230 volt rookmelder van dit moment, batterij gaat ruim 10 jaar mee, slechts 1x per 3 jaar reinigen, grote test en pauze knop, geschikt voor de o.a. de hal, overloop, woonkamer

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

In overleg

EAN

5099383006513  

€ 89,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ei Electronics optische 230 volt brandmelder inclusief installatie aan huis


Wij komen bij u thuis en installeren deze rookmelders op de plek waar uw oude 230 volt rookmelders hingen (te herkennen aan een groen lampje dat altijd brand). Deze rookmelders zijn verplicht aanwezig in woningen die gebouwd zijn na 2002/2003 en moeten elke 10 jaar worden vervangen, de levensduur is 10 jaar.. Het verwijderen van de oude rookmelders is in de prijs inbegrepen, u moet deze alleen wel zelf naar een afvaldepot brengen. De prijs van de rookmelders is inclusief uurloon maar nog exclusief voorrijkosten. De voorijkosten zullen wij aan u mededelen als wij u adres ontvangen.

De Ei3016 rookmelder is een optische rookmelder die werkt op 230 volt netspanning. De rookmelder heeft tevens ook een backup batterij die de werking gerandeerd als de netspanning zou uitvallen. Dit model, de Ei 3016 optische rookmelder is ontworpen om te worden gemonteerd in de gang of hal, woonkamer, slaapkamers en overloop.

Bij de rookmelder monteren wij een montageplaat aan het plafond waaraan wj de stroomdraden vastmaken, deze is over 10 jaar nog steeds compatibel met de dan nieuwe modellen rookmelders van dit merk. U kunt de melders dan zelf eenvoudig vervanegn. Dat maakt het vervangen over 10 jaar een stuk eenvoudiger en voordeliger. De netvoeding en batterijvoeding worden automatisch verbonden als de melder op de montageplaat wordt geschoven waardoor de rookmelder automatisch in werking treed. Dit is te zien aan het groene lampje dat op de rookmelder ga


De grote ronde knop in het midden van de rookmelder is voor het testen en op pauze zetten van ongewenst alarm. Door 1 seconde op de knop te drukken laat de rookmelder een kort alarmsignaal horen, houd men echter de knop langer ingedrukt dan zal er aan lang alarmsignaal klinken en andere gekoppelde melders in de woning zullen ook een alarmsignaal laten horen.

Oerigens komt ongewenst alarm zelden voor bij de melders van Ei Electronics, de melders zijn zeer geavanceerd en gaan niet zomaar af waar andere merken dat wel doen.

De rookmelder is ook echt mooi wit en blijft dit ook tijdens de gehele levensduur bij normale omstandigheden. 

Waar andere rookmelders elke 3 tot 6 maanden moeten worden schoongemaakt is dit bij de Ei 3016 rookmelder slechts 1 maal in de 3 jaar. Dit is daarom ook de ideale rookmelder voor senioren en mensen die beperkt moebiel zijn, weinig onderhoud en zeer betrouwbaar.

Optioneel is het ook mogelijk om de rookmelders te testen en pauzeren met een losse afstandsbediening of te koppelen aan bijvoorbeeld een koolmonoxidemelder. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact op met ons.

Bestellen kan via onze webwinkel maar ook via email, stuur uw gegevens naar info@naqubo.nl en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

A. E. van Meersbergen - 14-12-2019 17:50

Ik heb eerst contact gezocht via mail met de heer Hageman over het vervangen van mijn oude rookmelders op stroom. Hij heeft het een en ander helder uitgelegd zonder ingewikkelde termen. Mede hierdoor had ik eigenlijk helemaal geen vragen meer en heb ik een afspraak gemaakt voor de installatie. De nieuwe Ei rookmelders zijn prachtig, weg met die oude gele rookmelders. Wat een verademing. En de testknop is ook groot genoeg om ze te testen of uit te kunnen zetten met een bezem of andere soort stok. Ik laat mijn zoon de rookmelders 1 x per jaar met de stofzuiger schoonmaken. Volgens de handleiding hoeft het maar 1 x in de 3 jaar. Ach, ik hou van goed onderhoud.

Bedankt voor de goede service!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur