3 stuks FireAngel WST-630-BNLT
0 Reviews | Review toevoegen

3 stuks FireAngel WST 630 BNLT rookmelder. Door ons reeds draadloos gekoppeld aan elkaar. Reageren samen sneller op brand en hebben allen een lithium batterij met 10 jaar levensduur

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

4 dag(en)

EAN

0816317001711  

€ 164,85 *
€ 149,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

3 reeds gekoppelde FireAngel WST 630 rookmelders

Koppelen van deze rookmelders is niet heel erg lastig, maar wij doen het graag voor u. Als het koppelen niet juist uitgevoerd wordt kan het gebeuren dat niet alle melders verbonden zijn. Wij willen dit voorkomen, daarom koppelen wij de melders voordat we deze naar u opsturen. Dan zijn ze ook meteen getest. U hoeft ze alleen nog maar op te hangen!

Tevens garanderen wij dat als er tijdens de garantieperiode van 5 jaar er een melder defect zou raken of een lege accu zou hebben, u direct een nieuwe melder opgestuurd krijgt. Ook vertellen wij u dan hoe u de oude melder uit het netwerk kan halen en de nieuwe kan toevoegen.


De beste draadloos koppelbare rookmelder

De FireAngel WST-630-BNLT is de meest betrouwbare (huis) rookmelder van dit moment. Monteer deze rookmelder in de huiskamer, de hal en op de overloop. Dit is de minimale veilige aanbevolen setup volgens de brandweer.  Wilt u het echt goed doen monteer dan ook een rookmelder in elke slaapkamer. Zeker die van jonge kinderen en baby's. Rook is voor kinderen extra gevaarlijk en kan voor blijvende gezondheidsschade zorgen , ook al is het maar een klein beetje rook.

Door het draadloos koppelen van deze rookmelder in een woning zullen alle gekoppelde  rookmelders alarm slaan als een van hen rook of vuur ontdekt. Hierdoor bent u direct op de hoogte en kan u actie ondernemen en vluchten.

Koppel de rookmelders met hetzelfde type in aangrenzende huizen of appartementen en breng daarmee uw buren op de hoogte van een noodsituatie, zo kunnen buren elkaar helpen als er brand is, mensen die slecht ter been zijn of hulpbehoevend kunnen zo op tijd in veiligheid gebracht worden. 

Ook voor doven en slechthorenden 

Er zijn voor de FireAngel WST-630 diverse accessoires verkrijgbaar, waaronder een Flitslicht met trilplaat voor doven en een Lage Tonen sirene voor kinderen en slechthorenden. 

10 jaar waakzaam met lithium batterij

De FireAngel WST-630 bnlt rookmelder is voorzien van een 2 niet wisselbare lithium batterijen met een levensduur van minimaal 10 jaar en schakelt automatisch in na montage op de meegeleverde montageplaat. Deze rookmelder heeft een gebruiksduur van 10 jaar. Er staat een datum op de rookmelder die aangeeft wanneer u hem moet vervangen. Dus 10 jaar lang geen piepjes in de nacht van lege batterijen, geen risico en irritatie.

Draadloos koppelbaar

De WST 630 rookmelder is draadloos koppelbaar. Als u bijvoorbeeld twee van deze rookmelders thuis plaatst in de hal (vluchtweg beneden) en op de overloop (vluchtweg boven) zullen deze melders constant met elkaar in verbinding staan en als een van hen rook of brand detecteerd zullen ze beide alarm slaan. Als u op een van de melders de grote knop indrukt zal alleen het alarm van de melder die het eerst rook waarnam blijven klinken, de overige rookmelders zullen in pauzestand gaan. Zo kunt u de bron van het alarm heel snel localiseren. Deze functie is nog eenvoudiger te gebruiken met de FireAngel WTSL-F-1EU locatieschakelaar.

Kenmerken FireAngel WST 630

 • Levensduur van 10 jaar
 • 5 jaar fabrieksgarantie op rookmelder en 5 jaar op de W2 zendmodule.
 • Tot 50 melders draadloos te koppelen
 • Voorzien van 2 lithium batterijen die 10 jaar meegaan (1x voor rookmodule, en 1x voor de zendmodule)
 • Voorzien van een test/pauze knop
 • LED lampjes voor stroom-, alarm- en foutindicatie
 • Geschikt voor gang, hal, woonkamer, overloop, slaapkamers en zolders
 • EN 14604:2005 gecertificeerd door LPCB
 • Bosec certifiaat nummer B - 9068 - FD - H 993 (voor België)
 • Montage materiaal (schroeven, pluggen en bodemplaat) meegeleverd
 • Hoogte 41 mm, breedte 131 mm, diepte 131 mm
 • Gewicht 214 gram
 • Te combineren/koppelen met alle FireAngel Wi-Safe 2 producten

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Alle bundels met dit artikel:

7% Korting

Bestel nu deze producten samen extra voordelig!

€ 239,80*

€ 218,70*

Bestellen
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.