2 stuks FireAngel WST-630-BNLT
0 Reviews | Review toevoegen

reageert sneller op brand dan andere rookmelders, lithium batterij met 10 jaar levensduur, draadloos koppelbaar tot 50 stuks, optionele afstandsbediening voor testen

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

4 dag(en)

EAN

0816317001711  

€ 109,00 *
€ 105,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De beste rookmelder die draadloos kan koppelen met de buren

De FireAngel WST-630-BNLT is de meest betrouwbare (huis) rookmelder van dit moment. Monteer deze rookmelder in de huiskamer, de hal en op de overloop en koppel ze draadloos aan elkaar.  Wilt u het echt goed doen monteer dan ook een rookmelder in elke slaapkamer. Zeker die van jonge kinderen en baby's. Rook is voor kinderen extra gevaarlijk en kan voor blijvende gezondheidsschade zorgen , ook al is het maar een klein beetje rook.

Door het draadloos koppelen van deze rookmelder in een woning zullen alle gekoppelde  rookmelders alarm slaan als een van hen rook of vuur ontdekt. Hierdoor bent u direct op de hoogte en kan u actie ondernemen en vluchten.

Koppel de rookmelders met aangrenzende huizen of appartementen en breng daarmee uw buren op de hoogte van een noodsituatie, zo kunnen buren elkaar helpen als er brand is, mensen die slecht ter been zijn of hulpbehoevend kunnen zo op tijd in veiligheid gebracht worden. 

Ook voor doven en slechthorenden 

Er zijn voor de FireAngel WST-630 diverse accessoires verkrijgbaar, waaronder een Flitslicht met trilplaat voor doven en een Lage Tonen sirene voor kinderen en slechthorenden. 

Geen alarm bij het koken

U kunt deze rookmelder ophangen in een ruimte die aan de keuken grenst waar eventuele kookdampen kunnen binnendringen, omdat de melder hier niet op reageert, deze slimme rookmelder reageert alleen op een combinatie van rook en warmte. Geen vals alarm meer bij het koken.

10 jaar waakzaam met lithium batterij

De FireAngel WST-630 rookmelder is tevens voorzien van een niet wisselbare lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar en schakelt automatisch in na montage op de meegeleverde montageplaat. Deze rookmelder heeft een gebruiksduur van 10 jaar. Er staat een datum op de rookmelder die aangeeft wanneer u hem moet vervangen. Dus 10 jaar lang geen piepjes in de nacht van lege batterijen, geen risico en irritatie.

Eenvoudig draadloos koppelbaar

Deze koppelbare FireAngel rookmelder is eenvoudig draadloos koppelbaar. Als u bijvoorbeeld twee van deze rookmelders thuis ophangt, bijvoorbeeld op de begane grond en op de overloop, dan zullen de melders constant met elkaar in verbinding staan en als een van hen rook of brand detecteerd zullen ze beide alarm slaan. Als u op een van de melders de grote knop indrukt zal alleen het alarm van de melder die het eerst rook waarnam blijven klinken, de overige rookmelders zullen in pauzestand gaan. Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage en beschikt de melder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en storingssignalen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.