6 liter onderhoudsvrije schuimblusser
Reviews | Review toevoegen

6 liter schuimbrandblusser, corrosie- en onderhoudsvrij met constante druk. 10 jaar vrij van REOB keuring, u kan, na het online volgen van een korte online e-learning, 10 jaar lang deze blusse

EAN

 

Klik hier voor een Offerte aanvraag

| Meer

6 liter schuimblusser Prymaxx® Aramide

De Prymaxx Aramide brandblussers zijn de laatste innovatieve ontwikkeling van duurzame onderhoudsvrije brandblussers. 

Deze blussers zijn geheel vervaardigd uit kunstof)kevlar' waardoor er geen corrosie of roest met kan vormen in of op de blusser. Voorzien van dubbele manometers en een afsluiter van verchroomd messing. De draaggreep, knijphevel en slangclips zijn vervaardigd van RVS. Roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. De fabrikant garandeert 10 jaar de werking. Hierdoor zijn de kosten lager daar vroegtijdig vervangen hierdoor uitblijft. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden.

10 jaar garantie

De leverancier garandeert 10 jaar 100% garantie. Mits het oorspronkelijke originele zegel niet verbroken is. Mocht dit zegel niet aanwezig of verbroken zijn dan geldt de garantie niet op de druk en inhoud van de blusser. De blusser dient elk jaar een inspectie te krijgen i.p.v. de normale REOB controle. Hier valt deze blusser buiten. Deze inspectie momenten moeten worden gedaan door een deskundig persoon, dit kan een ieder worden na het volgen van een gratis e-learning module. Wij vertellen u daar graag meer over. De e-learning kunt u vinden op http://zakelijk.prymaxx.eu/e-learning/

Werking

Prymaxx Aramide schuimblussers zijn zeer gebruiksvriendelijk en effectief. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de schuimblusser steeds vaker in de praktijk wordt toegepast. De schuimblusser kan gebruikt worden voor het blussen van elektrische apparatuur. Daarnaast dringt het schuim diep door in vaste stoffen, zoals papier en hout. Ook heeft het schuim een stikkende en verkoelende werking op vloeistoffen die niet in water oplossen. Uitdamping van deze vloeistoffen wordt voorkomen en de brand wordt gedoofd. Dankzij het schuim is herontsteking nagenoeg niet mogelijk. De nevenschade van een sproeischuimblusser is vrijwel nihil. Dit komt doordat aan het water een schuimvorming is toegevoegd die een reinigende werking heeft. Al deze eigenschappen van de sproeischuimblusser, maken de blusser met name zeer geschikt voor thuis, op kantoor, op school, op de boot of in een werkplaats.

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.