6 liter premium sproeischuimblusser
9 liter Premium Schuimblusser EFS9FP klasse AB -10° Vorstbestendig
0 Reviews | Review toevoegen

9 liter premix van water en Aqueous Film Forming Foam (AFFF). Rating 27A en 233B. Spuitduur 43.5 seconden. Elektrisch veilig en weinig nevenschade. Rijkstypekeur 1958

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

2 dag(en)

EAN

 

€ 139,00 *
Prijs per 1

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

9 liter premium schuimblusser met water en Aqueous Film Forming Foam (AFFF). AFFF is een stof die is toegevoegd om een sterk schuim te vormen waardoor de blusser geschikt is voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse B). Ook vormt het een dunne filmlaag op de brandende vloeistof die zichzelf snel weer sluit als hij onderbroken wordt. Hierdoor kan herontbranding worden beperkt. Ook geschikt voor vaste stoffen branden (brandklasse A) Elektrisch veilig en weinig nevenschade, rijkstypekeurmerk 1958

Eigenschappen 9 liter premium schuimblusser:

 • Rating  27A en 233B.
 • Hoge kwaliteit diepgetrokken cillinder
 • Zware kwailiteit messing afsluiter
 • Spuitduur 43.5 seconden
 • Bruikbaar vij een temperatuur tussen -10°C en +60°C
 • Unieke kleurcodering van etiket, handvat en voetring voor herkenning soort blusser
 • Breder handvat voor het dragen
 • Hoogte 552mm
 • Diameter 189mm
 • Gewicht gevuld 14.0Kg
 • Gewicht leeg 4.9Kg
 • Afmetingen verpakking L x B x H = 205 x 205 x 549mm
 • Getest voor een veilig gebruik op elektrische apparatuur tot 1000 volt op een afstand van 1 meter
 • 5 jaar garantie


Deze schuimblusser is zeer effectief bij de bestrijding van diverse soorten branden, de materialen waaruit deze duurzame sproeischuimblusser is opgebouwd kunnen allemaal inclusief het schuim na inlevering worden herverwerkt. Het schuim kan na gebruik bij brand eenvoudig met water worden opgeruimd.

Geschikt voor brandklasse A en B

Deze schuimblusser is uitermate geschikt voor het blussen van brandklasse A(vaste stof) en B(vloeistof) branden. Sproeischuimblussers zijn vanwege het grote indringende blusvermogen in brandhaarden zeer effectief bij de bestrijding van branden in deze brandklassen.

Hoe werkt deze sproeischuimblusser?

Deze schuimblusser vormt tijdens het blussen een afdekkende laag (Aqueous Film Forming Foam) over de brandhaard waardoor er geen herontbranding meer kan ontstaan. Deze laag zorgt dat er geen zuurstof meer bij het vuur komt wat het brandproces stopt, tevens zorgt het voor enorme koeling. Dit werkt zeer effectief omdat een brand niet kan branden zonder de juiste temperatuur, een brandstof en veel warmte.

Branden in elektrische apparaten blussen

Sproeischuim blussers bevatten een speciale sproeikop op de blusslang waardoor de blusstraal onderbroken wordt en het gebruik op elektrische apparaten op minimaal 1 meter afstand veilig is.

Uitleg over de blusrating

Deze brandblusser heeft een blusrating van 27A/233B. Dit houdt in dat de brandblusser geschikt is voor het blussen van een vaste stoffen brand (27A) met een afmeting van 2,7 meter breed bij 56 cm hoog en 50 cm diep. De 233B geeft aan dat een vloeistofbrand(plas) met een maximale doorsnede van 2,33 meter kan bestreden worden. Deze schuimbrandblusser wordt nieuw geleverd met een geldige REOB keuring en sticker.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Rookmelders worden verplicht in alle woningen in Nederland per juli 2022. Voor advies, hulp en installatie kunt u bij ons terecht. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 op
06-47484642.

Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur