Rookmelders vervangen voor Woningstichting het Grootslag

Een foto van het kantoor van Woningstichting het Grootslag in Wervershoof
Voor Woningstichting het Grootslag hebben wij in 2019 oude rookmelders vervangen bij bewoners thuis, het ging om meer dan 2000 woningen. Bewoners hadden heel vaak last van vasl alarm en een groot deel van hen had ook al de batterij uit de rookmelders gehaald of de rookmelder helemaal verwijderd. 

NaQuBo heeft zelf afspraken gemaakt met bewoners en tijdens het bezoek ook uitgelegd ook uit hoe de nieuwe rookmelders werken. Want een rookmelder kan je leven redden bij brand maar kan ook heel verelend piepen en dan moet je wel weten hoe je dat kan uitzetten.

Ook hebben wij bewoners laten zien hoe men de rookmelders schoon moet houden. Een stoffige rookmelder zorgt vaak voor vals alarm. En dat is negens nodig voor. De rookmelder afgebeeld hieronder troffen wij aan in een woning, zonder batterij weliswaar, want anders zou deze blijven afgaan.


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.