Rookmelders vervangen voor Woningstichting het Grootslag

Foto
Voor Woningstichting het Grootslag zijn wij bezig met het vervangen van oude rookmelders bij bewoners thuis, het gaat om meer dan 2500 woningen.

NaQuBo maakt zelf afspraken met bewoners en tijdens het bezoek leggen wij ook uit hoe de nieuwe rookmelders werken.

Tevens leggen wij bewoners uit dat zij de rookmelders ook wel schoon moeten houden. Want een stoffige rookmelder zorgt vaak voor vals alarm. Onderstaande rookmelder was dusdanig verouderd dat de stof in dit geval geen vals alarm meer veroorzaken kon.
 

Rookmelders vervangen senioren appartementen complex de Makroon in Amsterdam

Foto
De Makroon is een seniorencomplex in het hartje van Amsterdam. Helaas zijn bij de bouw rookmelders op 230 volt gemonteerd waarvan de batterij een tot twee jaar meegaat en dan moet worden vervangen. Aangezien dit geen klusje is voor de bewoner heeft MVGM NaQuBo Comfort en Veiligheid ingeschakeld om alle rookmelders te vervangen voor nieuwe 230 volt modellen met een batterij die 10 jaar meegaat. 

Projecten

Voor onze projecten gebruiken wij een aantal vaste producten. Deze hebben hun betrouwbaarheid reeds bewezen in eerste projecten.

Voor het vervangen van rookmelders gebruiken wij de volgende modellen, het voornaamste verschil is dat de ei-rookmelder een back-up batterij heeft die tussen de 2 en de 4 jaar meegaat, dan moet deze vervangen worden. De batterij van de Sensotec rookmelder gaat de gehele levensduur van de rookmelddr mee, dat is dus 10 jaar.

Heeft u van ons een flyer in uw brievenbus gehad over een rookmelderproject bij u in de buurt? Kies dan het aantal rookmelders dat bij u vervangen moet worden en bestel deze. U mag bij de betaalwijze "Betalen na installlatie" selecteren. Wij nemen vervolgens met u contact op om een afspraak te maken voor de installatie.


| Meer

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.