Honeywell Bewakingscamera C2

Hoort een huilende baby en een rookmelder die alarm slaat, waarna er een bericht met foto naar uw email adres verstuurd wordt.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

2 tot 3 werkdagen

EAN

 

€ 169,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Honeywell Lyric C2 Beveiligingscamera

De Honeywell C2 Wi-Fi Beveiligingscamera kan een huilende baby en een rookmelder die alarm geeft horen en zal u daarna waarschuwen via email.. Een enorm breede 145º  kijkhoek geeft bijzonder veel weer van wat er in de ruimte gebeurt. Overdag in Full HD beeldkwaliteit. De camera kan ook meldingen geven van geluiden en bewegingen. Dit is geheel naar wens in te stellen.

U kunt de camera zo instellen dat deze alleen actief is als u niet thuis bent. Bij bewegingen of geluiden zal de camera dan direct een bericht hiervan naar u versturen zodat u direct live kan meekijken.

Stelt u zich eens voor dat er brand in uw woning zou onstaan. Bij woningbranden in het algemeen duurt het gemiddeld 15 minuten voordat de brand opgemerkt wordt als er niemand thuis is. De Honeywell C2 is geprogrameerd dat hij een aantal typen rookmelders kan "horen" als deze alarm geven. Gaat een rookmelder af dan ontvangt u hiervan direct bericht zodat u de brandweer kan bellen bijvoorbeeld. Een beginnende brand is zo snel te blussen, misschien zit u wel in de buurt en kan u zelf snel naar huis. 

De installatie van de camera kan iemand met kennis van apps op mobiele telefoons zelf doen. Er gaat een kabel uit de camera in het stopcontact. Dat is alles. Via de Honeywell app kan de camera worden ingesteld. Monteren kan op de muur of het plafond, of u zet de camera gewoon neer op een plek voor grotere flexibiliteit. 

 

Geen reviews gevonden.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

 

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur

De waardering van www.naqubo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.