FireAngel WSM-F-1EU
0 Reviews | Review toevoegen

230v draadloos koppelbare optische rookmelder met 10 jaar werkende backup-batterij, grote test en pauze knop, Sleep Easy functie om lege batterij signaal 8 uur uit te schakelen

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

5 dag(en)

EAN

816317002640  

€ 94,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

FireAngel WSM-F-1EU 230v Rookmelder 

Deze optische FireAngel WSM-F-1EU rookmelder is een zeer zuinige en betrouwbare draadloos koppelbare 230v rookmelder, dit is de zuinigste draadloos koppelbare rookmelder verkrijgbaar. Het verbruik tijdens de gehele levensduur van 10 jaar is in totaal slecht 4,29 kw. NaQuBo past deze rookmelder vaak toe in woningen waar na renovatie rookmelders op 230v geplaatst moeten worden maar het aanleggen van koppeldraden niet mogelijk is op elke etage, het draadloos koppelen van 230v rookmelders is in deze gevallen steeds vaker een goede oplossing. Ook is het mogelijk om in woningen waar standaard een 230v rookmelder op elke verdieping hangt andere kamers uit te rusten met een Wi-safe2 rookmelders op lithium batterij die 10 jaar meegaan. Hierdoor is bij brand de meldingstijd aanzienlijk sneller en vergroot dit de vluchttijd.

Wi-safe2 draadloos koppelen

Met FireAngels eigen Wi-safe2 netwerk zijn oplossingen voor o.a. doven en slechthorenden eenvoudig te realiseren waar gewenst.

Thermoptek technologie voor sneller alarm

De rookmelder WSM-F-1EU maakt gebruik van verschillende sensoren. De melder is voorzien van thermisch verbeterde, optische sensortechnologie genaamd Thermoptek die temperatuurveranderingen voortdurend controleert. Wanneer wordt verwacht dat een bepaalde temperatuurstijging een vooraf ingestelde grens zal bereiken, verhoogt de gevoeligheid van de melder zodat deze sneller zal reageren op smeul- en uitslaande branden met hoge temperatuurontwikkeling.Hierdoor is er meer tijd om te vluchten en minder kans is op slachtoffers door inademen van rook.

Lithium back-up batterij voor 10 jaar veiligheid

De verzegelde lithium back-up batterij heeft een levensduur van 10 jaar, dit is net zo lang als de technische levensduur van de rookmelder. Als na 10 jaar de back-up batterij leeg raakt klinkt er elke 45 seconden een leeg batterij signaal, dit signaal kan maximaal 10 maal voor een periode van 8 uur uitgeschakeld worden door de testknop in te drukken, dit noemen we de Sleep Easy functie. Hierdoor kunt u rustig verder slapen, blijft de rookmelder gewoon actief en heeft u enkele dagen de tijd om een nieuwe melder te bestellen.

De behuizing van de FireAngel WSM-F-1EU is brandvertragend

Het alarmgeluidsniveau is 85 dB(A) op 3 meter, de melder is geschikt voor montage aan het plafond of aan de muur. De behuizing van de FireAngel WSM-F-1EU is UL94 VO brandvertragend, dit is ook een unieke eigenschap van deze rookmelder, dit zorgt ervoor dat de rookmelder bij brand langer werkzaam is maar ook dat de behuizing niet smelt en gaat druppelen..

Slimme locatie functie

De brandmelder beschikt over een slimme Locatie functie. Als u op de test en pauzeknop drukt als de rookmelders alarm geven, zet
u alle melders in het netwerk in pauze behalve de melder die als eerste afging. Bij andere merken blijven alle melders alarm geven waardoor het heel lastig is de melder te vinden die als eerste alarm sloeg.

Bevestigingsplaat voor eenvoudige montage

De melder wordt geleverd met een 5 mm dikke bevestigingsplaat met integraal klemmenblok en kabelbehuizing. Bij opbouw kunnen kabelgoten gebruikt worden. De schroefgaten in de bevestigingsplaat passen op alle kabeldozen en oude gaten van de evestigingsplaten van andere merken wat de installatie vereenvoudigt.

Zodra u de melder op de bevestigingsplaat monteert, wordt de melder automatisch aangesloten op het lichtnet. De melder wordt weer van het lichtnet losgekoppeld zodra u de melder van de bevestigingsplaat verwijdert. U kunt na 10 jaar op deze manier ook een nieuwe rookmelder eenvoudig omruilen met de oude, de nieuwe rookmelder past gegarandeerd op de basisplaat.
 

De bevestigingsplaat is in de fabriek voorzien van een schuimdichting om luchtstromen en binnendringend stof aan de
achterkant van de melder te vermijden.

De garantie bedraagt 5 jaar, het gewicht is 284 g en de rookmelder is gecertificeerd volgens BS EN 14604: 2005

De melder wordt geleverd met een stofkap om de melder tijdens de installatie en de bouwwerkzaamheden te beschermen tegen verontreinig zoals bouwstof, bouwgruis en verf.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij elk bezoek aan onze webwinkel. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Geef s.v.p. eenmalig akkoord voor het gebruik van cookies.

Contactgegevens

Wij zijn op werkdagen telefonisch
bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.
Wilt u door ons gebeld worden?
Stuur uw nummer naar 
info@naqubo.nl


Wij hebben geen fysieke winkel, afhalen
van bestellingen kan in overleg.
Het afhaaladres is:

De Wetering 90 1741DK Schagen

KVK 58660763

BTW NL001600774B32

Lees meer over

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur